First blog post – Ensimmäinen postaukseni !

Hei kaikille! Onpa hienoa, että olet juuri siinä lukemassa tätä uutta blogiani. Alku tälläkin, kuten vähän kaikella aina silloin tällöin elämässä, oli melko kivikkoinen, mutta katsotaan josko tämä postaus nyt tästä päätyisi julkaistuihin asti. Saanen huomauttaa, että yhden kirjoituksen osasin jo hävittää taivaan tuuliin, joten peukut pystyyn, että se oli vain se kerta!

Vaikka olen bloggaajana jo vanha (ja varmaan melko kaikilla muillakin mittapuilla mitattuna…), niin wordpressin käyttäjänä niin uusi, ettei tästä varmasti tule ainakaan alkuhankaluuksia ja ensikertalaisen hupsistakeikkaa- tapauksia puuttumaan. Mutta koittakaa kestää, minäkin koitan.

Olisin myös halunnut laittaa tuonne sivupalkkiin käännös”palvelun” minun uskollisille suomenkieltä osaamattomille kanssaihmisilleni (jotka seuraatte sitkeästi minua esimerkiksi instagramissa !!), mutta kuten näette, osoittautui aivan liian suureksi haasteeksi. Olen pahoillani. Yritän ehkä tänään vielä uudelleen. Tai ensi vuonna. I am saying I am sorry because I couldn`t get the language translator to the side bar, but I tried, my firends, I really tried. So maybe I am trying again later today. Or this year.  You may have to use your own translators for awhile , but that`s ok ? Thanks, guys and sorry for that.

Ylhäällä olevasta luettelosta löydät kohdasta ”about” vähän esittelyäni, mutta parhaiten tässä kai päästään tutustumaan, kun luet tätä blogia ja ymmärrät mitä se elämä on minuna. Ihanaa enimmäkseen, melko meluisaa useimmiten, mutta ihanaa. Ja kiireistä. Ja hengästyttävää.

Mutta nähdään jatkossakin tällä sivulla, kiva kun kävit ja tulehan uudelleen. Oikein jo odotan seuraavaa kertaa, jolloin (toivottavasti) pääsen kertomaan jotakin muutakin, kuin tätä aloittamisen liiba laabaa! Näkemisiin! Seeya!

 

6 kommenttia artikkeliin ”First blog post – Ensimmäinen postaukseni !

    1. Kiitos Kitta ja kiva kun löysit tänne! Minun sen sijaan olikin vähän vaikeampi löytää nämä kommentit! huh! No eiköhän ne tästä pikkuhiljaa avaudu mullekin! Aurinkoa viikkoosi! *hal*

      Tykkää

    1. Ihanaa kun tulit! Ja kiitos kauniista sanoistasi 🙂 Pikkasen on vielä opettelua, kun näin tämän kommenttisi ja meinasi olla ihan mahdoton tehtävä julkaista blondille! 😀

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s