Sinkkuna kerran hetken verran – Once upon a time there was a single and then there wasn`t

 

 

Päästäksesi tunnelmaan kuuntelehan juutuupista vaikka näitä seuraavia biisejä, niin kuin minäkin tein tätä kirjoittaessani / Getting my mood please feel free to listen these music from youtube as I did while writing this masterpiece : 1) Dropkick Murphys  ”The boys are back”  2 ) The Dead South ”In hell I`ll be in good Company”  3) Marc Broussard ”Cry to me” 4) Rag`n`Bone Man ”Skin”

 

No niinhän se nyt on, kaverit, että onni paukkasi paikalle ja täällä se ollaan vaan ja öllötellään ihanassa vaaleanpunaisessa pilven tötterössä…. eiku. Tai siis, juu ku.

All right, I admit it, dudes, I am all happy happy joy joy here and just spending my time puffing away all the pink clouds of my dreams have brought here… uh, nah. No, I mean yes.

Noh, jos ja kun olette instagramiani seurannut (vaatii muuten seuraamispyynnön nykyään, koska ah kun tällä kuuluisuudella *muahha* ei ole mitään rajaa ja kaikenmaailman hörhendöölitkin sitten ovat löytäneet tiensä luokseni, kuinka imartelevaa, siis ei, vapautan sen taas julkiseksi jos ja kun vaiennamma tällä nuo kyseenalaiset ihailijani.) niin olette varmaan tietoisia missä vesissä tässä ollaan möyrittynnä nämä viime ajat. Ristiaallokosta mutapohjaan ja sitten ah niin vietteleviin laineen liplatuksiin, jotka vaan pitää hyvänä eikä vie just siitä just minnekkään. Aaettä.

Well, if and when you have followed my instagram (it requires my acceptance now to be a follower, sorry about that, but apparently with celebrity lol there comes all the weirdos also, how flattering, not, but I am releasing it open again if the situation calms down with this prosedure) you are aware of what kind of life lessions i have been dealing with resently here. High highs and low lows and oh so lovely serene sessions in the middle. Blessed I am. Oh boy,

Lupasin vissiin tuossa mainospuffissani tulla instagramin puolella, että tässä ei nyt vakavia pamista, mutta jos vähän. Sillai huumorin kautta?

I might have promised in my instagram add about this that this is not including any of serious stuff of life , but what if a little bit…? With humor…? Yes…?

Sinkkuäitinä oleminen on ollut tuota noin niin, sanoisinko että hyvin mielenkiintoinen kokemus. Ihan vaan tahdon sanoa, että kyllä meressä kaloja riittää. Riit-tää. Ihan kaikille, meille kaikille, teille kaikille, heille kaikille. Sen voin ainakin sanoa, että jokaikinen äiti-ihminen ilman parisuhdetta ja sitä halajaten jos miettii, että äitiys olisi jotenkin luotaan työntävää, niin voin kertoa että ovat olleet ihan vääriä ihmisiä sitten ne. Koska voin tässä nyt sanoa, että 99 prosenttisesti kaikki saamani yhteydenotot (ja ei, en ole missään tinderissä tai muussakaan parihöspöntöössä, ihan vaan näissä normisomeissa, missä olen ennenkin ollut) ovat alkaneet kommenteilla lapsimäärästäni. Kyllä vain. Oli sitten ihminen mistä tahansa päin maailmaa, niin kylläpä vain on ihan pakko tulla laittamaan viestiä minulle, että ihanko oot tosissas, kah-dek-san? Hyvä kun eivät ole kuvia todisteiksi vaatineet. Tai dna:ta. Toinen vinkki, näin sekunnin mittaiselta sinkkutaipaleeltani haalittuna (joka siis jo riittää vähintään parituksen maisterointiin, eiköstä vain?) on kaikenlainen poliittinen aktiivisuus. Se tietysti auttaa ihan hirveästi asiassa, että on oikeasti siitä kiinnostunut! Kyllä vaan viimeksi tänä aamuna sain niin kivan viestin ihan puoluerajoja ylitellen , jossa toivoteltiin hyvää päivänjatkoa ja toivottiin että joskus tavattaisiin, koska olen vaan niin ihku. No ihan oikeasti hei ihmiset, miettikää nyt! Aina sanotaan ettei suomalaiset (miehet ainakaan) puhu eikä tee aloitetta kuin tuhannen tuiskeessa tai ainakaan latele kohteliaisuuksia ilman jatkoajatuksia suunnilleen varttin sisällä , tai että eivät laita itseään alttiiksi esimerkiksi naisen torjunnalle. Kyllä vaan kuulkaa olen eri mieltä. Ihmiset kyllä uskaltaa ja se on hienoa. Vaikka sitten välillä käy sitten niinkin, että jonkunkin erään ehdotus tulla raivaamaan mun pusikkoani näkyi tiluksia just hikihiuksissa hoidelleen blondin mielessä joltakin jossa on raivaussaha ja apukädet sitä heiluttelemassa. No ei ollut sitten. Mutta kun asiassa päästiin sitten samalle kartalle vihdoin, niin pajukkokin olisi kuulemma kaatunut. Haha. Ihan hyvä sekin tietää! Eiks?

Being a single mom has been very inlightening experience for me, I can say at least. You know, I want just say to you all stugging with loneliness, that there really is enough fishes in the sea for every one of us, for you, for me, for them, fishes just everywhere. Trust me. And motherhood seems to be the new black, goes with anything, trust me with this one too!  Because I am just saying (and even tho I am not in tinder or any other match-making-machines , only in this social media I aleways have been) that 99 procent of all the conversations I have had, started with a ”Really, eight kids? Really? Are you  absolutely sure?”  and I am there like,what, do you need my dna or something or one of the kids perhaps lol… And a TIP NUMBER TWO is to be political active. It helps if you are interested in it also. You know, even this Morning I got a nice message from a member of a another party (and which I have not ever met) who just wanted to wish me a wonderful day and hoping us to meet sme day because I am just so adorable. Of course I am, haha! And think how adorable is that for him to do, of being a finnish man which are not mentioned the most talkative human beings in the world. They are willing to approach, they are willing to risk their poker face, they are just likeable people, trust me.

No juu, kai muistatte ottaa sellaisella pienellä huumorin pilkkeellä nämä mun juttuni, kuten sanottua, naurua on piisannunna ja sitä saapi tulla jatkossakin. En ole vielä tähän mennessä sellaista yhteydenottoa kohdannut, ettenkö (edes) nauraa olisi voinut, joten ihan hyvinhän tässä siis asiat on olleet, meillä kaikilla. Ja ainoastaan yksi on vetänyt herneen nenäänsä, mutta se on aika pieni prosentti se, kun miettii kokonaiskuvaa hah haa.

Well you do remember that I have a quite weird humor living inside me and it shows also here in my writings. I haven`t met yet a situation that I couldn´t laugh with or at , so I think I have had it pretty good under control. And had yet only one that could not laugh with me. Not bad, ha?

Mutta niin. Jotta asiassa päästään eteenpäin, niin kaikkihan sen nyt sitten on jostakin hokanneet senkin, että kauan ei kestäneet nekään villivarsan laidunpäivät, kun alkoi mennä jutut siihen suuntaan, että tän vois kattoo pidemmälle, jos ei vaikka loppuunkin asti. Ja sanottakoon että hän , HÄN, onpi yksi niistä harvoista jonka kanssa keskustelu ei alkanut lapsimäärästä vaan ihan jostain muusta. Joo! Että tämäpä olkoon taas seuraava vinkkini teille kaikille sinkkuloille, jotka mietitte jotakin puheenaihetta joka tekisi vaikutuksen siihen toiseen osapuoleen. Mikään, siis MIKÄÄN, ei yhdistä niin paljoa kuin yhteinen v..harmituksen kohde. Että siitä vaan, kaatakaa kaikki kuona vaan pöydälle ja katsokaa mikä ottais tartuntaa haha. Toinen on tietysti se, että mikä on sillä hetkellä just parasta. Jos uskoo sellaiseen positiivuushömp…aatteeseen. Onpahan sitten vanhana (vieläkin vanhempana, siis) miettimistä että mistä tämäkin kaikki oikein alkoi….

But moving on here with this subject… you have all noticed tho that not long lasted the days of my singlehood lol and the moment came when it was time to take a closer look what is this all about, And still looking! And just to be mentioned  that He was not one of those asking about the number of my kids. And  my NEXT TIP will be that what ever crosses to yóur mind to be the topic of a conversation, that `ll be fine. Nothing connects people better than a mutual enemy or one of those positivity thoughts some wise(ish) people might also like to use. Anyhow there will be something to remember when your are old (er)…

Mutta miettikää elämää tänä hetkenä. Tänä ainokaisena hetkenä. Ei huomisena, ei edes tulevana iltana tai aamuna (paitsi esimerkiksi pyykkien kans on tietysti hyvä vähän miettiä eteenkinpäin, mutta ei nyt mennä moisiin epäolennaisuuksiin ollenkaan vaan pysytään haihattelulinjalla, kun kerran lähdettiin), vaan ihan just siinä mikä sulla on just nyt . Ettet sinäkään parempaa tietäis kuin mun blogini lukemisen tällä hetkellä, mietipä sitä! Niin se vaan elämä menee.

But think this life of ours as a moment. Only a moment. A blink. Not as tomorrows, not even tonights or mornings (unless you are ot dong laundry, then you have to do it or you would regret it, lol) but now is now and a life is a moment. You wouldn`t know any better thing to do han reading my blog now, would you? Yeah, think anbout that! That is the way life goes.

Ja koska se menee, niin siten se myös tässä huushollissa otetaan, päivä kerrallaan, hetki kerrallaan ja ollaan tyytyväisiä siihen mitä on just sillä hetkellä. Paitsi jos se on psoriasisoireet, niin sitten me mennään someen ja laitetaan sinne filtteröity kuva itsestä ja ollaan vasta sitten tyytyväisiä siihen mitä meillä on. Haha.

And it goes on and goes on and so goes the days in this household also. Moment by moment, blink by blinkerare satisfied what we have in that particular blink there. Unless we have psoriasis symptoms, then we shall go to social media and put a filtered selfie-picture there and then we can be satisfied what we have. Lol.

Ja muutenkin, kun näihin kuviin päästiin, niin ei nyt oteta tätäkään puolta niin kauhean vakavasti. Ihmiset syynää ja puunaa kaiken mahdollisen kuvistaan ja postaa niitä sitten perustellen, että itsekin kun tässä tykkään kattella vaan kivoja kuvia, niin en kyllä todellisuutta minäkään kellekään näytä. Sitä vaan ihmettelen, että eikö ne ihmiset käy missään sitten ikinä. Kulje tuolla noin ihan ihmisten ilmoilla. Vai onko niillä joku viitta naamalla, ettei todellisuus vaan näy sitten kellekään? En tiedä, kertokaa te jos tiedätte mua paremmin! Minä vaan ihmettelen. Muistan kerran kun hain facebookin kirpparilta ostamani tuotteen joltakin ja myyjä tuli pihassansa mua vastaan ja sanoi, että onpa kiva kun näytät ihan samalta kuin profiilikuvassas. Että helpottaa kummasti tätä tunnistamista. Niinpä.  En minäkään suotta viestinnän parissa pyöriskele ammattini puolesta, kun ajattelen, että se sanoman perille meno olis jotakuinkin ykkösasia vähän jokapuolella kun jotain julki laitetaan. Niin kuin vaikka sitten esimerkiksi, että kuva minusta näyttäisi kuvalta minusta. Ja sitä rataa.

And speaking about pictures. Let`s not take it so serious, hey  you folks! People styiling and fading themselves  and posting them saying that is what it is all about, Hell no! Doesn`t they go out in their lives? See other people? Be see ny other people? Are they hiding under something not to be seen as themselves? I don`t know… you tell me. I remember one timewhen I was picking up something I purchased from facebook`s selling site. I met the seller outsiide her house and she immediately sighted that happy to see I look like my profile picture in Facebook. Well, that I think the profle picture is meant to be there…

Vaikka kyllähän minäkin välillä ajattelen, että kuka tää on joka meillä asuu. Että ei voi olla.  Although there are times that I am thinking who is this person that claims to live in our house :

 

 

Että jos ihmisestä saa kuitenkin ihmiseksi tunnistettavia kuvia, niin miksei ne voi vaan aina olla niitä…

If a person is duable as pictures that can be recognized as human being, why they just vcan not be like that always… why oh why…

20170617_212241

 

Kun aina pitää mennä vähän överiksi. Kuten kaameeton jumppaaminen. Ihan on hieno olo, juu, on hyvä kunto ja yhä vaan paranee, juu, mutta että jotain kivaa tapahtuis niin kuin olomuodolle? Juuei. Etureppu olis saanut kadota, vaan katoskin takareppu. Tällä ei tverkata ilman yleisölle jaettavia suurennuslaseja…

You know, always something over the top- thing, like this sportable lifesyle. Yes it feels good, it is good for you and yes getting better every day -but how come there is no good things happening to my body? Oh no. No. I fought against my belly fat and ended up losing my bum. How nice, Every woman wants that. I aint twerking with this…

20170625_183233

Tämän vasemmanpuoleisen kuvan päättömyys ei ole nyt pointti ollenkaan. Vaan se, että kuljin puolen kesää noissa sortseissa ja huomasin vasta nyt, että ne on olleet haaroista rikki koko tämän ajan. Että parhaimmat onnitteluni, eikun pahoitteluni siis, ystävät ja kylänmiehet. Nyt ne on roskiksessa. Mahdollisia traumoja saattaa toki ilmetä myös myöhemmässä vaiheessa, mutta koittakaa nyt kestää. Myös ne ihmiset jotka oli sinä yhtenä myöhäisiltana kalassa tuossa noin niin ja vein siinä roskia sitten beigen värisissä alusvaatteissani. Että vaikka hyvinkin saattoi näyttää siltä, että viuhahtelin, niin kuvittelitte vain. Ja oikeanpuoleinen mustelma on se pienempi paha sitten mitä sattus ruohonleikkuun kans. Kaksi kiveä päätti singota kintuille ja toinen klopsahti tuohon noin ja toinen sitten sääreen… edelleen on jälki jäljellä ja kyllä se vaan näyttää siltä kuin joku olis muhun luodin ampunu. Taas yks hyvä puheenaihe, jos muuten niin kuin uhkaa jossain tulla hiljaista! Määhän oon ihan nero.

The missing head is not he main issue here in that picture on the left but the point is I wear those shorts like half the summer. Everywhere. And just noticed they had a huge hole in the middle of the bum section. Rrright there. Super cool! I am apologizing all the traumas there may occur. Also me getting the garbage out -amok might have been too much to someone on the other night because I had my nude colored underwear on and there was some people fishing in a boat just next our yard. But how was I supposed to know there were people in the middle of the night! Lol. And the picture on the right tells how dangerous is to cut the grass. My other leg (not in the picture) looks like some one shot me in it. Nice topic again to start a conversation, yeah? I might be genious here with my advices…

20170711_145004

Lasten kans meillä menee tosi hyvin. Muuten vaan ovat jättäneet pienen hajuraon minuun ruokapöydässä ja saan kuningattaroida ihan rauhassa täältä päästä pöytää.

With kids we are dong just great. Do not pay attention to them leaving me all alone to the end of the dining table. I have my space to be a gueen there that needed!

20170708_141936

Kuopuksen kans ollaan ehditty näyttää auringolle per…sikanpuolikkaitammekin. Eikun siis jalkapohjia vaan heiluteltiin, ei me muuta. Todistetusti siis aurinkokin on paistanut, vaikka kuka missä bussipysäkillä muuta väittäis.

With my youngest we showed some bums to the sun… I mean toes… toes and feet… nothing else I promise. And to be proven that the sun did shine this summer no matter what they are saying in those bus stops and cashier lines.

20170712_154120

Samaisen kuopuksen kans otettiin selhvie. Samalla meni kuopuksen kampauskin uusiksi haha. Ja missä meidän kattolampun kupu mahtaa olla, tietääks kukaan? Tuli vaan mieleeni…

The same youngest victim ( I mean son) here taking a selfie here with me and also taking a hair do at the same time, haha. and how is aware of our lamp cover…, I am just asking…

Olen minä ehtinyt ihan ollakin vaan. Ja poltella kynttilöitä ja kannustaa kaveria keihästä heittämään.

I have had time to just be there also, it is not all selfies and bum holes lol. I have burned some candles and cheered up a friend to throw a javel. *swoosh*

20170708_194706

Ja koska tämä kieli nyt tässä kohtaa olevan rakkauven kielen lisäksi melko lailla englanti näjemmä, niin lukaisinpa sitten opuksenkin sillä kielellä. Ehdottomasti suosittelen, sekä kirjaa että englantia. Kummasti maailma aukenee ja niin kuin pienenee. Olen muuten saanut kunnian oppia welshinkin kieltä, se se vasta onkin melkoista. Ei riitä, että on perin kummallista kirjoitettuna, mutta kun on vielä puhuttunakin. Mutta ah niin tykkään! Diolch mentorilleni!

And basicly, when my world here is turning more and more english anyway (with the launguage of love of course) I did read a book in english also. Defenitely recommend that, both language and book. It surprisingly opens the world wide open and at the same time makes it so much smaller to you. I have by the way had the honor to learn the language of welsh also and boy it is an interesting one. As written and speaken, not getting easier either way. But I so like it. It has gotten me. Diolch to my mentor..

Sellaista meille näin ikään kuin lyhyesti sanottuna nyt kuuluu. Kesää vietellään ja syksyä ei ootella. Eikun ootellaanpas…

That is what is up to us shortly lol, spending the summer like no one ever and not waiting the autumn come. No, wait, yes we do. We do…. 

6 kommenttia artikkeliin ”Sinkkuna kerran hetken verran – Once upon a time there was a single and then there wasn`t

 1. Aivan mahtavaa luettavaa. Oikein hyvää kesää teille. 💕😎💕
  Ja god damn you woman…jouduin ihan varta vasten pykäämään instaan tilin, jotta saan seurailtua kuulumisiasi. Hevisauruksenkin piti siirtyä nykyaikaan. 😂
  Mutta pitäähän tosielämän Wonder womania seurata. 😉

  Tykkää

 2. Surullista että joillekin oman mahtavuuden korostaminen on tärkeämpää kuin lastensa yksityisyyden suojeleminen. Kaikki heti julkiseks vaan välittämättä siitä miten ehkä siihen omaan lapseen vaikuttaa tai mitä he tästä ajattelee heille suuressa elämänmuutoksessa.

  Tykkää

 3. Hei! Kiitos kommentoinnista! Jos olet yhtään asiaan perehtynyt, niin tiedät että olematonta mahtavuutta tässä ei korostella, eletään kuule vaan ihan omaa elämää ja koitetaan tehdä se niin, että jokainen päivä on hyvä ja täynnä sitä elämää eikä vaan tyhjää puhetta ja kolisevia kattiloita. ”Kaikki heti julkiseks” on sinänsä hieno analyysi joka menee ihan pieleen, koska todellakaan julkisena ei ole kaikki, eikä todellakaan edes heti. Aikajana tapahtumilla kun on vähän eri kun mitä tämä netti antaa ymmärtää. Se kannattaa sinunkin muistaa , kuuluu medialukutaitoon jo ihan alun perinkin ja varsinkin jos meinaa alkaa muita jostakin kritisoimaan.

  Se on kuule niin tässä elämässä, että kukin elää tavallaan. Jokainen etsii sen oman tapansa kommunikoida ympäristön kanssa, toiset eivät koskaan kommunikoi mitään, toiset ovat niin avoimia että päivänvalo paistaa läpi. Me kaikki ollaan arvokkaita ihan omina itseinämme ja niin on meidän tapamme elääkin.

  Hyvää kesänjatkoa!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s